Servicebon maken nav offerte

Een servicebon aanmaken n.a.v. adviezen

1. Open de offerte waar een servicebon voor gemaakt moet worden
  2. Selecteer de tab ‘Offerte objecten’
  3. Vink de objecten aan waarvoor de offerte van toepassing is
  4. Klik nu op ‘Servicebon aanmaken’ en kies als type bon ‘Uitvoeren offerte’
  5. De offerte artikelen worden op de servicebon geplaatst en de objecten van de offerte worden gekoppeld aan deze servicebon
  6. Op de pda zie in je in het ‘Historie’ scherm van het object onder het tabje ‘Advies artikelen’ welke artikelen geadviseerd zijn