Keuring aanmaken

Aanmaken

Selecteer een object uit de looplijst en klik op Direct OK keuring.
Het systeem controleert nu of de historie van de EH (extra handeling) juist is ingevuld bij dit object.
Wanneer dit niet het geval is krijg je een scherm met de EH’s die horen bij dit object.
Wanneer de Plandatum (P) in het verleden ligt moet je de historie bijwerken.
Klik op de EH regel, het jaartal wanneer volgens de regelgeving de EH moet zijn uitgevoerd wordt weergegeven.
Klik op Opslaan en daarna op ‘OK’. De keuring wordt nu aangemaakt.

Heb je b.v. een haspel die vorig jaar afgeperst had moeten worden, maar dat is niet gebeurd, sla dan historie bijwerken over door onderaan op de blauwe knop te klikken.

Nu is de keuring aangemaakt. Wanneer het object afgekeurd is op basis van de checklijst selecteer je de regel waar een rood kruis achter staat. Geef hier aan dat je de EH hebt uitgevoerd.

Ga terug naar het tabblad ‘Algemeen’ hier zie je een status overzicht van de keuring.

Advies offerte maken

Wanneer je adviezen moet geven voor offerte ga dan naar het lampje rechtsboven. Je krijgt nu de winkelmand te zien. Kies hier de artikelen die geadviseerd worden en sluit de winkelmand.
In de keuring bij tab ‘Mandje’ zie je onder het kopje ‘Adviesartikelen’ de artikelen staan die geadviseerd zijn.
De vervolgactie van de keuring moet nu aangepast worden naar offerte maken.
In de opmerking van de keuring kan nu de reden van het advies ingevuld worden.

Subscribe

The latest tutorials sent straight to your inbox.