Keuringsobject

Aanmaken

Open de looplijst. Klik op rechtsboven en kies voor Nieuw object
De volgende velden zijn verplicht:

• Bouwjaar
  • Categorie
  • Soort
  • Merk
  • Type

Kopiƫren

Selecteer een object uit de looplijst. Kies uit het menu voor Kopieer object

Verwijderen

Selecteer een object uit de looplijst. Kies uit het menu voor Verwijder object

Wanneer een object keuringen bevat moeten eerst de keuringen verwijderd worden!
Verwijder een keuring door uit het menu te kiezen voor Historie. Selecteer een keuring en kies voor verwijderen.

Aanmaken locatie boom

Klik op het veld naast label locatie. Andere mogelijkheid is om in de looplijst te klikken op rechtsboven en dan te kiezen voor locatieboom
In het locatiescherm klik je rechtsboven op het plusje om een locatie toe te voegen.

Sublocatie

Wil je een sublocatie aanmaken, houdt dan de geselecteerde locatie ingedrukt. Vanuit het submenu kun je dan kiezen voor toevoegen.