Opties en instellingen

Het optiescherm kan geopend worden door het swipe-menu te selecteren en daarna te kiezen voor Overzicht

Wanneer het dashboard geopend is selecteer dan rechtsboven in het scherm.

• Tab Algemeen
    • Webservice url: dit is de sync url met de backoffice
    • Update: hiermee kun je de app updaten wanneer een dagcode ontvangen is
  • Tab Configuratie
    • Direct OK keuring tonen: Wanneer een keuring aangemaakt wordt dan zal het keuringsscherm automatisch weer gesloten worden.
    • Na afmelden rapportage mailen: Na afmelden servicebon wordt scherm getoond om rapportage te mailen
  • Tab Handtekening
    • Hier kan de monteur zijn standaard handtekening plaatsen die dan ook op elke servicebon zichtbaar wordt.

Subscribe

The latest tutorials sent straight to your inbox.