Update de Ignis Mobile app

Doorloop de volgende stappen:

1. Swipe met je vinger van links naar rechts over het scherm..
  2. Kies ‘Overzicht’ uit het menu wat nu verschijnt.
  3. Klik op het icoon met de drie puntjes rechtsboven.
  4. Kies uit het menu “Configuratie”
  5. Onder het kopje update voer je de dagcode in.
  6. De dagcode bestaat uit 2 groepjes cijfers.

Het eerste groepje bevat ALTIJD 3 cijfers en het tweede groepje kan 3 of meer cijfers bevatten.
    Let op! er moet een spatie staan tussen de 2 groepjes van cijfers.

7. Klik daarna op update.

Wanneer de update niet lukt, kies dan een van de volgende stappen:

Oplossing 1

Wanneer dit niet lukt klik je op de knop “Informatie pagina” (recht onder de knop update). Je krijgt dan een webpagina te zien. Klik hier op de link waar achter staat (“laatste versie”)